Jinkeng Red Yao Terraced Fields

Гуейлин, Китай |
10/10 от 1 отзив

Оризовите тераси на племето Red Yao са може би най-впечатляващите в рамките на Лонгджи. Те се намират и най-далече и са разположени на най-високо и там са правени повечето снимки, които може да видите из интернет.

Как да стигна до Jinkeng Red Yao Terraced Fields?


За да достигнете до Jinkeng Red Yao Terraced Fields първо трябва да хванете някое от вътрешните автобусчета на парка от входа на парка, които ви превозват до селцето Dazhaicun. От там има 3-4 интересни панорамни площадки, две от тях са в близост до Dazhaicun, другите 2 - до по-високо разположеното селце Tiantouzhai.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Ivo Georgiev
10/10
преди 4 години
0 0
Много приятна изненада, гледките са много интересни. Пристигнахме преди обед с автобус от Гуейлин и имахме една нощувка - може би най-оптималният вариант - аз по-малко щяхме да изпусне нещо, за повече - нямаше да има какво повече да правим.

Как да стигна?
Може да си хванете някой автобус от Гуейлин до входа на парка, от там трябва да се прекачите на някой от вътрешните автобуси в парка, който ви оставя на паркинга на Dazhaicun. Там може да си хванете лифта до първия viewpoint Golden Budda peak. От него може да слезнете наполовина до Dazhaicun и да се изкачите до Tiantouzhai, където са останалите 2 viewpoint-a. Ние останахме да спим там и ги направихме по изгрев и по залез - най-панорамния над селото, а на тръгване и последния, общо взето се получи много добре. По обед на втория ден вече може да си хващате автобуса за да продължите за следващите места.
Кога да отида?
Септември, Октомври
За колко време да отида?
2 дни

Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
1
Октомври
1
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
1
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0