Jumaira Public Beach / Обществен плаж Джумейра

Дубай, Обединени Арабски Емирства |
8/10 от 1 отзив

Градските плажове рядко могат да предложат нещо специално, но както за много неща в Дубай и тук емирството има с какво да се похвали. Малко хора са в състояние да си позволят да отседнат в единствения 7-звезден хотел в света Бурж Ал Араб, но пък ако искате да имате прекрасна гледка към хотела от плажа на който почивате, това не е никак трудна задача.
Jumaira Public Beach в Дубай се намира на по-малко от километър по права линия от Бурж Ал Араб и от него се открива прекрасна гледка към хотела. Поради тази причина често може да станете свидетели на сватбени фотосесии, заснемани на плажа. Самият плаж разполага с широка ивица с фин пясък, а в същото време не е пренаселен. Причината може би е и в липсата на чадъри, което имайки предвид жаркото слънце през по-голямата част от годината, прави продължителния престой доста труден, освен ако не сте се снабдили със собствени плажни принадлежности. 

Как да стигна до Jumaira Public Beach / Обществен плаж Джумейра?


В близост до плажа има доста спирки на автобуси, така че достъпа никак не е труден, макар че, както за повечето места в Дубай встрани от главния булевард Sheikh Zayed Road, такситата са най-удобното средство за придвижване.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
1
2 часа
1
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0