Maya bay

Острови Phi Phi, Тайланд |
10/10 от 2 отзива

Заливът Мая в Южен Тайланд е едно от най-красивите и уникални места в Тайланд. Плажът е заобиколен амфитеатрално от огромни скални масиви. Мястото нашумя особено много след като там бяха снимани сцени от филма "Плажът" с Леонардо ди Каприо. В региона на залива има и други малки закътани плажчета и лагуни, подходящи за шнорхелинг.

Как да стигна до Maya bay?


До него се стига с лодка от о-в Ко Фи Фи Дон. Препоръчително е да направите това възможно най-рано сутринта, за да може да изпреварите тълпите.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
























Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Свилен См
10/10
преди 3 години
0 0
Едно от най-красивите места на които съм ходил. Много цветно и живописно със страхотен плаж. Скалите са огромни и правят мястото специално.

Как да стигна?
Препоръчвам да си вземете малка частна лодка (най-добре от Фи Фи ) и да помолите лодкаря да ви закара и до някои от малките лагунки в региона които също много си заслужават
Кога да отида?
Януари, Февруари, Март, Декември
За колко време да отида?
1 ден

Ivo Georgiev
10/10
преди 3 години
0 0
Уникално място, най-доброто според мен в Тайланд. Не трябва да се изпуска. За съжаление има прекалено много туристи, ако ходите гледайте да е много рано, преди да се е задръстило от лодки и хора.

Как да стигна?
Ако сте на самите Фи Фи острови, най-добре е да си вземете лодка от съседния остров, който е населен, иначе ако сте в Пукет или Краби - оттам се организират и турове с моторни лодки.
Кога да отида?
Януари, Февруари, Март, Декември
За колко време да отида?
1 час, 2 часа, 3-5 часа

Кога да отида?
Януари
2
Февруари
2
Март
2
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
2
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
1
2 часа
1
3-5 часа
1
6-10 часа
0
1 ден
1
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0