Плаж Агиос Георгиос /Agios Georgios beach /

Цикладски острови, Гърция |
8/10 от 1 отзив

Един от най-известните плажове на остров Санторини, Агиос Георгиос, се радва на висока посещаемост и силен интерес сред туристите. Той се намира на около 3,5 км. от Периса и Периволос, в южния край на острова. Бреговата ивица предоставя много вълнуващи възможности, подходящи за посетители от всяка възраст и с всякакви интереси. 

Плажът е добре оборудван със съоръжения за почивка, като чадъри и шезлонги под наем, съоръжения за водни спортове и приветливи заведения, които отговарят на всеки бюджет. Плажуващите на Агиос Георгиос, които обичат да спортуват, имат възможността да избират между разнообразни дейности във водата или на сушата. Има полета за плажен волейбол.

В непосредствена близост до брега са разположени няколко ресторанта и няколко таверни, в които освен, че можете да се насладите на изключителни блюда, можете и да усетите прекрасната атмосфера на крайбрежието, слушайки вълните. 

Плажът на Агиос Георгиос е отличен със Син флаг на ЕС. 

Как да стигна до Плаж Агиос Георгиос /Agios Georgios beach /?


Лесен достъп до плажа. Агиос Георгиос е достъпен от Емпорио и Периса (съответно 3 и 3,5 километра), с наети или частни автомобили . Разходката също е алтернатива.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
1
1 седмица
1
> 1 седмица
1