Плаж Агиос Никитас /Agios Nikitas beach/

Йонийски острови, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Агиос Никитас е малко уникално живописно рибарско селище, обърнато на открито Йонийско море. Обстановката в селото е типично гръцка. Надолу по каменната улица от центъра ще видите малкия залив с ярко-светлосин цветове. Изглежда като парче от небето. Във водата не можете да разберете дали сте в басейн или в морето. Толкова е спокойно.

Село Агиос Никитас е разположено на 13 километра югозападно от град Лефкада и много близо до плажа Катисма. Живописният плаж, който се намира пред селището, се състои от пясък и брилянтни кристално чисти води. Той е наистина малък, но също толкова красив като другите плажове на острова, тъй като той съчетава уникални води, красива плажна ивица, страхотни таверни с традиционна кухня и всичко това в прегръдките на зелената природа наоколо.  Плажа Агиос Никитас е доста популярен сред туристите за великолепните удобства и релаксиращата атмосфера. 

Как да стигна до Плаж Агиос Никитас /Agios Nikitas beach/ ?


До плажа  Агиос Никитас  се стига лесно. Трябва да стигнете до селото, като карате по главния път от град Лефкада до западното крайбрежие. След като паркирате колата си, вземете каменната пешеходна улица надолу до малкото пристанище. Ще минете през къщите и малките таверни и ше с еозовете на плажа. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0