Плаж Агиос Состис /Agios Sostis Beach/

Цикладски острови, Гърция |
7/10 от 1 отзив

Агиос Состис е малък, див и ветровит плаж в северната част на залива Панормас, на остров Миконос и друг голям фаворит за сърфистите

Агиос Состис е с доста интересна комбинация от груб пясък и скали, заслонили отстрани  плажа. Плажът е сред най-естествените и неподправени на острова с минимална човешка намеса, идеален за възрастни и натуристи, които не искат много тълпа и шум.  

Въпреки че, не е един от най-популярните плажове на острова, плажът е предпочитан от възрастни туристи, които търсят нещо по-уникално и отпускащо, отколкото другите плажове в Миконос могат да предложат. Плажът не разполага с никакви удобства, така че не забравяйте да носите всички най-важни неща като плажни кърпи, храна, напитки и слънцезащитни продукти, с които можете да се насладите на деня, особено ако сте с деца.  На северния край на плажа има таверна, където се намера и паркинга. 

Плажът е най-добър през юли и август, защото северните ветрове на острова ударят наистина силно през останалата част от сезона.

Как да стигна до Плаж Агиос Состис /Agios Sostis Beach/?


Пътя минава точно над плажа,и за да стигнете до него следва да се спуснете по малък път в най -северната част на плажа до таверната, където е паркинга. от там по пътека се стига до плажа. 

Няма добавени снимки към обекта!
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!