Плаж Агиос Стефанос /Agios Stefanos Beach/

Цикладски острови, Гърция |
7/10 от 1 отзив

Само на 2 километра северно от столицата на острова, град Миконос, се намира популярният семеен курорт Агиос Стефанос, и плажа, със същото име  Агиос Стефанос е малък плаж, разположен на западния бряг на Миконос, на около 12-15 минути пеша от круизното пристанище в Турлос или на кратко пътуване на юг до град Миконос.

Този тих, сладък, девствен плаж, идеален за малък брой хора, е посещаван най- вече от такива, които не харесват партитата и тълпите, които обикновено се срещат на други плажове около Миконос. Плажът на Агиос Стефанос има няколко шезлонга и чадъри. Силните ветрове в района, дори през високия летен сезон, често изискват доста усилия за да запазите кърпата и вещите си на място.

Плажът е заобиколен от няколко добри ресторанта и снек барове, които имат чудесна атмосфера и от тях се чува добра релаксираща музика.

Ако особено харесвате риболова, възможно е да хванете рибки следобед, ако седнете на скалнистите части на плажа. На палжа има много забавления и водните спортове : уиндсърфинг и водни ски, плажен волейбол.

Курортът Агиос Стефанос, е точно до новото яхтено пристанище в Турлос. Град Миконос може да се види на юг, а на хоризонта - островът на Делос. Агиос Стефанос има добри гледки към залеза от западните брегови таверни.

Такъв популярен семеен плаж, толкова близо до град Миконос и на добър редовен автобусен маршрут, става много претъпкан през лятото.

Как да стигна до Плаж Агиос Стефанос /Agios Stefanos Beach/ ?


Плажът Агиос Стефанос е популярен и лесно достъпен с автомобил и с градския транспорт. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
1
1 седмица
1
> 1 седмица
1