Плаж Агриомандра /Agriomandra beach/

Крит, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Плаж Агриомандра се намира на 24 километра източно от Агиос Николаос и на 3 километра западно от село Кавуци и Толос. Това е напълно непознат плаж, образуван на къс пролом. Преминаването на каньона пеша е и единственият начин за достъп.

За да стигнете до там, трябва да следвате черен път, който пресича зелените ливади на запад от Кавуци, известен като позиция "Лакос Амбелион", до входа на дефилето. Оттук започва кратка, не особено трудна пътека, водеща след 10 минути на плажа на Агриомандра. Точно преди да стигнете до плажа, ще видите няколко малки пещери в скалите. Една от тях е построена с камък и се използва като църква. Тя е построена през византийския период от отшелник и е посветена на св. Йоан Богослов. Разхождайки се на няколко крачки, ще откриете красивия каменист плаж с кристално чисти зелени води. Той е много добре защитен в прегръдките на пролома.

 

Как да стигна до Плаж Агриомандра /Agriomandra beach/ ?


За да стигнете до Агриомандра, следва да карате от Агиос Николаос по новия Национален път (E75) към Сития, на изток. Малко след като влезете в село Кавуци, завийте наляво и следвайте черен път, който води до прохода на дефилето.  Паркирайте колата си и пресечете краткия път до плажа пеша.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0