Плаж Амуса, /Amousa beach/

Йонийски острови, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Пътят от Хора до красивия плаж Амуса е дълъг, но приятен. Разстоянието от 40 километра ще се превърне в прекрасно пътешествие сред зеленина и гледка към морето. Последният километър на пътя е пешеходна пътека. След 30 минути шофиране най-накрая ще стигнете до малък залив, ограден с камъни. Там ще видите най-чистите води и ще се насладите на освежаващо плуване.

Това е приятен малък организиран плаж с много чиста вода. Плажът е с камъчета (малки скали), което го прави чист, но също така означава, че трябва да носите обувки за краката си. Има много скали по всеки от двата заобграждащи го бряга, така че е добре за гмуркане с шнорхел.  

Слънчевите бани обаче може да бъдат малко неудобни на големите камъчета, от които се състои плажа, но естествената красота и очарователната атмосфера са достатъчни, за да ви накарат да се отпуснете. Този великолепен плаж е популярен сред семействата, защото се намира в дълбок залив, водите са топли и самия плаж е защитен от вятър и вълни.  

В предната част на плажа има таверна и бар / кафене, което се намира близо до шезлонгите, от където можете да си купите напитки и леки закуски, преди да отидете в таверната за по-голям обяд, ако желаете.

Времето прекарано на плаж Амуса е наистина приятно и релаксиращо. 

 

Как да стигна до Плаж Амуса, /Amousa beach/ ?


Достъпа до плажа не е сложен, има и пешеходна част. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!