Плаж Апоселемис / Aposelemis beach/

Крит, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Апоселемис е река, която тече на 19 километра източно от Ираклион, между Анализи и Гувес и е една от най-важните влажни зони в северната част на Крит. Езерото, образувано в близост до плажа, е естествено местообитание за много мигриращи птици и редки животни. На изхода на Апоселемис се оформя красив пясъчен плаж с плитки студени води. Въпреки че е много близо до големи хотели и туристически райони, плажът не е много добре организиран в сравнение с останалите плажове в района. На има няколко чадъри и шезлонги.Как да стигна до Плаж Апоселемис / Aposelemis beach/?


За да стигнете до плажа, има две алтернативни маршрути, които да последвате.

Първия е да карате до плажа на Анализи и след това да следвате крайбрежния път, който тръгва на запад. След няколко метра и след преминаване на скалистите брегове на региона, ще стигнете до плажа на Апоселемис.

Другият вариант е да следвате крайбрежния път Гувес, до източния му край, където пътят се движи надясно и идва по стените на хотела. Плажът Апоселемис се намира точно срещу противоположната страна на хотела и има няколко водещи града.

Няма добавени снимки към обекта!
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0