Плаж Банана / Banana Beach/

Йонийски острови, Гърция |
10/10 от 1 отзив

Плаж Банана, или Банановият бряг, може и да не е перфектен девствен пясък, но има много възможности за перфектно прекарване на този най-голям плаж на острова.

Шезлонги и чадъри се предлагат под наем, въпреки че, както и при повечето популярни плажове, най-добрите са най-вероятно да бъдат грабнати в началото на деня. Ако успеете да заснемете шедьовър на първа линия, ще имате първокласно място за релаксиране на златните пясъци и за очакване на екзотичните синьозелени води на Йонийско море. Направете бърза почивка, за да вземете напитка от един от многобройните плажни барове и да се наслаждавате на слънчевите бани цял ден.

За тези, които харесват малко повече действия по почивката си на плажа, има водни спортове на разположение, като банани,  джетове и парасейлинг. На този плаж има за всеки по нещо. Освен забавленията самата вода е плитка, но пък има места със скално дъно, което е прекрасно за гмуркане със шнорхел . 

Как да стигна до Плаж Банана / Banana Beach/ ?


Достъпа до плажа е лесен и удобен. Предвид че е дълъг плаж, винаги  може да намериш къде да паркираш по пътя, който обхожда плажа. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
1
> 1 седмица
1