Плаж Фава / Fava beach /

Халкидики, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Малкият плаж Фава се намира на 51 километра югоизточно от Полигирос и в близост до популярния туристически курорт Вурвуру на полуостров Ситония с невероятен пейзаж от залесени планини. Плажът е заобиколен от зеленина и някои от най-невероятните скални образувания. Ясните води са идеални за плуване и те са достатъчно плитки, за да плуват на странните скални острови, които са разпръснати на около 100 метра от брега. Има много възможности за разглеждане на забележителности в околността. Някои от пътуванията, които обещават страхотно преживяване, включват посещение в курорта Вурвуру и неговите страхотни плажове или разходка по планината Итамос, за да се насладите на най-хубавите гледки към залива, или да карате с лодка до островите Вурвуру, точно над залива. 

Като цяло има много какво да се види в района, но ако желаете да прекарате деня си на плажа, си носете чадър и слънце защитен крем, а ако сте любител на гмуркането може би е добре да имате шнорхел и очила. 

Как да стигна до Плаж Фава / Fava beach /?


До плажа се стига лесно по асфалтов път и само няколко метра по черен прашен път, преминаваш в пътека, която извежда на самия плаж. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!