Плаж Ферма /Ferma beach/

Крит, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Ферма се намира на 10 километра източно от Йерапетра и на 45 километра югоизточно от Агиос Николаос. Това е малко крайморско селище, построено в съседство на стръмните брегове, на 4 километра южно от село Агиос Йоанис. Околният район е покрит с гъсти борови гори и буйна растителност, като зелен оазис в сухия пейзаж на Източен Крит.

По крайбрежието на региона има няколко залива, най-дългата от които в района на Ливади е широко известна като плаж Ферма (местните го наричат ​​Ксерокамара). До него има най-много хотели в района. Това е красив плаж с фини камъчета и кристално чисти дълбоки води, заобиколен от гъста растителност в магически пейзаж от извисяващи се и стръмни скали. На плажа, който не е организиран, се стига по пътека, която започва от близките хотели (с дължина 80-100 метра - има знаци по главния път на селището Ферма). 

 

Как да стигна до Плаж Ферма /Ferma beach/ ?


Ако решите да карате от Агиос Николаос, поемете по пътя за Иерапетра, на юг. Когато стигнете до Иерапетра, вземете провинциалния път, който свързва последния със Сития, на изток. 

плаж Ферма е достъпна от Иерапетра с често използвани обществени автобуси.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!