Плаж Голдън Бийч ( Златни Пясъци) /Golden Beach/

Тасос, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Голдън Бийч е плаж, който за местните също е познат като Крис Амодия. Той е дълъг плаж на източното крайбрежие на остров Тасос, като е разположен близо на 10 километра от столицата. Пада се малко по - на юг от плажа Макриамос.  Разположен е между Скала Панагия и Скала Потамиас. Дълъг е близо 3 километра и се простира от Скала Панагия , известна още като Хриси Амудия , до Скала Потамия . Планината Ипсарион осигурява великолепен зелен фон на кристално чистите води и ненарушените златни пясъци на залива. Ако плажът е най-важната част от вашата почивка, вие сте на правилното място, ще намерите части от плажа, които са организирани и разполагат с шезлонги и чадъри, плажен волейбол, таверни, барове и кафенета. Някои от тях ви позволяват да използвате безплатно своите съоръжения, ако си купите напитка или лека закуска от тях. Тук ще откриете и центрове за водни спортове, които предлагат всичко от каяците до джет ски.

Има "Водното такси", което работи два пъти дневно през лятото и отива в Лименас (град Тасос) през Макриамос , това е един отпускащ начин да стигнете до столицата на острова и има допълнителна полза, която можете да видите, докато частите на брега са достъпни само с лодка.

През лятото има пълна програма от събития, ръководени от културната организация, включващи танцови фестивали, изложби на изкуството и занаятите, лекции, филми, дегустация на храна, културни разходки, турнири на плажен волейбол, пиеси и музикални събития. Има много места в района, в които се провеждат тези събития, включително към къмпинг и реновираната сграда Tarsanas в Скала Потамия.

Как да стигна до Плаж Голдън Бийч ( Златни Пясъци) /Golden Beach/?


Лесен достъп пеша и с автомобил. Известно място, познато на много туристи. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!