Плаж Гра Лигия /Gra Ligia beach/

Крит, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Плаж Гра Лигия се намира в село със същото имее селище край морето, разположено само на 5 километра западно от Йерапетра и на 39 километра южно от Агиос Николаос. . Красив и дълъг плаж с груб пясък, който се простира пред селото и се простира от Йерапетра до района на Стомио. Плажът има спокойни води, но рязко става дълбок. Той също така е добре организиран, тъй като има чадъри и душове, но за щастие в ограничен мащаб. Има и много дървета тамарик наоколо. Ще видите най-вече местните жители да плуват и да ловуват с лодките си, които се намират в местното пристанище.Западната част на брега е по-организирана с няколко чадъри и шезлонги, докато при преместването на изток има само големи дървета тамрис.  През юни има възобновяване на традиционния обичай на "ксеноматиамата", което е война с домати!  

Село Гра Лигия се намира на на изхода на голяма плодородна долина, която е пълна с оранжерии с ранни зеленчуци. Местните жители са първите, които отглеждат зеленчуци в оранжерии и по-късно това се е разпростирало в района на Иерпетра. Има толкова много оранжерии, които местните жители наричат ​​Гра Лигия като "Силиконовата долина на Гърция". 

Как да стигна до Плаж Гра Лигия /Gra Ligia beach/ ?


Плаж Гра Лигиа е достъпен от Иерапетра с често използвани обществени автобуси. Ако решите да карате от Иерапетра, следвайте провинциалния крайбрежен път Пакхиа Аммос - Гдохиас -Гра Лигия, на запад от града.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0