Плаж Гувес /Gouves beach/

Крит, Гърция |
8/10 от 1 отзив

Като Гувес (или просто Гувес) е популярен ваканционен курорт, разположен на 18 километра източно от Ираклион, в подножието на връх Едери. В миналото долината на Като Гувес е била култивирана от жителите на селището Ано Гувес със зеленчуци, маслини и зърнени храни. За разлика от съседните претъпкани Малия и Херсонисос, Гувес предлага по-спокойна почивка. Тук ще намерите предимно семейства, които се наслаждават на красивите пясъчни плажове, в близост до всички необходими съоръжения. Плажът Гувес е много добре организиран с чадъри, шезлонги, спасител, водолазни центрове, водни спортове, душове, съблекални и др. Те имат фин пясък и плитки води, но са отворени към северните ветрове. Ето защо в близост ще намерите няколко малки пристанища, където можете да плувате. Крайбрежният път на Гувес минава покрай брега и прави откриването на любимия ви плаж лесен! Вечерта можете да се разходите по този път и да се насладите на залеза. Има и много кафенета и ресторант на пътя с невероятен изглед към морето. Освен тях, на главния път на Гувес ще намерите няколко супермаркета, магазини, аптека, практика и банкомати.

Как да стигна до Плаж Гувес /Gouves beach/?


Лесен достъп с автомобил. Oт Ираклион, шофира се по Национален път (E75), към Агиос Николаос, на изток. След около 15 километра се излиза от националния път в посока Като Гувес, което води до стария Национален път.  След около 1 километър отляво има знак за "Като Гувес", а на дясно за Пано Гувес. 

Може да пътувате от Ираклион и с обществен  автобус.

Самия плаж Гувес е на централния път на селището - което се води и крайбрежна алея, така че няма как да не откриете плажа. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0