Плаж Йеросалим / Ierussalim beach/

Йонийски острови, Гърция |
6/10 от 1 отзив

Плаж Йеросалим или Агия Йерусалим е една от местните "тайни". Той е една от малкото плажове, които все още са относително спокойни през август.  Има малка и отлична таверна, която предлага добра храна в идиалична обстановка, напомняща за Гърция от миналото. На територията на ресторанта има място за няколко каравани и сладководни душове. Плаж Йеросалим също служи като пристанище с преливник и няколко от рибарските лодки Фискардо предпочитат да акостират там по време на летото. 

Поради преобладаващите ветрове, плажа понякога е неблагоприятен. Въпреки това, в началото на сезона е добре дошло да избягате от тълпите, които се срещат на по-известните плажове по-близо до Фискардо.

 

Как да стигна до Плаж Йеросалим / Ierussalim beach/ ?


Плаж Йерусалим се намира на 25 минути с кола от Фискардо. Карайте до Манганос и завийте надясно по кръстовището. Следвайте знака за Chalikeri. Продължете надолу по пътя за около 10 минути. Ще стигнете до Т образно кръстовище.  Ако продължите направо, ще стигнете до плажа Алатис, затова завийте наляво. Карайте по главния асфалтов път, той завършва в Агия Йерусалим. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!