Плаж Каламаки /Kalamaki beach /

Крит, Гърция |
6/10 от 1 отзив

Каламаки е малко морско селище, разположено на 65 километра югозападно от Ираклион, между Матала и Кокинос Пиргос. Плажът пред селото е само малка част (2,5 километра) от огромната брегова линия, която се простира по дължината на залива Месара.

Плажът е със златист пясък, а морето има голяма гладка скала, доста хлъзгава. Големите вълни, които обикновено се повдигат от северозападните ветрове, съчетани със скалистото дъно, затрудняват достъпа до плажа. В предната част на селото плажът е добре организиран с чадъри, шезлонги, таверни, стаи, спасител, детска площадка, водни спортове и т.н., но ако искате да останете на разстояние, можете да се разходите на изток до плажа Комос, Предпочитани от нудистите.

Освен това можете да стигнете до север до позицията Афратиас, където се намира плажът Пахиа аммос. Плажът има места с камъни. Ако имате късмет, в Афретиас можете да се срещнете с плажно парти, организирано от местните жители през август. Плажът е напълно неорганизиран и далеч от съоръженията.

Как да стигна до Плаж Каламаки /Kalamaki beach / ?


Плажът Каламаки е в самото село и лесно се стига до него и пеша.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
1
3-5 дни
1
1 седмица
1
> 1 седмица
1