Плаж Камари /Kamari Beach/

Цикладски острови, Гърция |
6/10 от 1 отзив

Плажът Камари е с дължина над 1 километър с черен пясък, камъчета и някои по-големи камъни, което може да направи неприятно разходката на плажа без някакъв вид обувки.  Това не бива да ви отблъсква, особено, тъй като повечето плажове на острова са подобни , Ако е необходимо, винаги можете да вземете чифт плажни обувки, за да защитите краката си.

Плажът Камари се намира на източното крайбрежие, южно от летището. Докато си лежите на плажа ви се отдава близък изглед към самолетите, които идват и отлитат. Плажът се намира на около 10 км. югоизточно от столицата на острова, град Фира. Това е добре организиран плаж, всъщност,  може би най-организираният плаж в Санторини. Има много шезлонги, разположени в множество големи секции, има и много таверни и ресторанти по цялото продължение на плажа, както и разнообразни водни спортове и дори център за гмуркане. 

Плажът може да бъде доста скалист около входа на морето, така че може и да не е най-доброто място за слабите плувци и малки деца.

Камари разполага с голям паркинг в близост до южния край на плажа, който може да побере повече от 100 коли, така че няма проблем. Ако искате да отидете до северния край на плажа, тогава можете да се разхождате или просто да паркирате по пътя зад плажа, ако има място. Село Камари е също популярно място за престой, така че можете да направите цялата си почивка там.  Курорта е подходящ, както за туристи, търсещи безкраен купон и забавления, така и за семейства с деца, защото красотата на природата и спокойната атмосфера даряват на всеки нужния му релакс.

Как да стигна до Плаж Камари /Kamari Beach/ ?


До Камари се стига изключително лесно, можете да ползвате автобус от град Фира или да се придвижите с автомобил. В района около плажа на курорта има множество възможности за паркиране, така че да не се безпокоите за превозното си средство. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!