Плаж Камчия

Североизточна България, България |
10/10 от 1 отзив

Плаж Камчия е част от най - дългата плажна ивица в България. Намира се на Северното Черноморие, между плажовете Рай и Романтика. Плажа е разположен в Едноименния курорт. Плажната ивица е много дълга и широка и винаги има място, никога не се пълни. Не охраняем е с изключение на две малки зони. В коурорта може да се открие всичко необходимо. Плажната ивица е чиста с мек златист пясък, водата е чиста. Понякога има доста силни ветрове защото самия залив е много голям и открит и няма какво да го спира. До плажа се стига много лесно от главния път Варна - Бургас, с отбивка към курорта Камчия. 

Как да стигна до Плаж Камчия ?


До плажа се стига много лесно от главния път Варна - Бургас, с отбивка към курорта Камчия. Паркирането е в близост до плажа, като има обособени няколко места за целт, най - вече край бунгалата. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Maya Andonova
10/10
преди 3 години
0 0
Страхотен плаж, близо до Варна, лесен достъп, наоколо има заведения, а всъщност не е пренаселен и е много удобен и за паркиране, Пясъка е мек и чист. Водата е плитка много метри навътре в морето. Идеален е за малки деца.
Кога да отида?
Май, Юни, Юли, Август, Септември
За колко време да отида?
1 ден, 2 дни, 3-5 дни, 1 седмица, > 1 седмица

Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
1
2 дни
1
3-5 дни
1
1 седмица
1
> 1 седмица
1