Плаж Кастри / Kastri Beach/

Халкидики, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Плаж Кастри се намира на 40 километра южно от Полигирос, столицата на Халкидики. Той се счита за една от най-запазените и великолепни части на района, надарен с девствени плажове и красиви традиционни села. Плаж Кастри е в изолиран залив, който се намира отвъд високо организирания курорт Никити. Слънцето и плуването са единствените дейности, на които можете да се насладите тук, поради липсата на съоръжения. Има чадъри и шезлонги. В единият край на плажа е идеалноза фмуркане с шнорхел, защото дъното е каменисто и има интересен подводен живот, който лесно може да се види в кристално чистите води.

Туристите могат също така да посетят хълма Итамос и горите на Псария, за да се насладят на прекрасния планински пейзаж и традиционните селища на полуострова.

Как да стигна до Плаж Кастри / Kastri Beach/ ?


до плажа се стига от няколко места. Може да се мине по асфалтов път, като от главният път на Марамрас-Никити, се отбиете на Дясно на около 2 км преди да стигнете до Агиос йоанис. От агиос Йоанис има и Черен път до плаж Кастри, по него се открива страхотна панорамна гледка. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!