Плаж Катарадес /Katharades beach /

Крит, Гърция |
5/10 от 1 отзив

 Местност Катарадес, е в непосредствена близост до предградието на Иерапетра. Напрактика това са серия от малки плажове точно преди известните брегове на село Куцунари. Това е едно място със силни ветрове, класирано сред 2-3-те места с най-силни вятърни местности в Крит. Заливите на района не са много добре известни, въпреки че са много близо до главния път и рядко ще видите посетители там. Красивата природа се формира от множеството скални образувания, причинени от ерозията на времето в конгломератните почви.

Районът се е сблъсквал с леко развитие през последните години, особено благодарение на някои големи хотели, които са построени в близост до брега. По този начин, по главния път, свързващ Иерапетра и Макриялос, има малко ресторанти и квартири.

Плажът има груб сив ​​пясък, а дъното му има големи гладки скали, но има и места с пясък. Сянка ше намерите под някокото дървета тамарик, но има и чадъри. Плажът е добре организиран от хотелите и има двор за плажен волейбол, шезлонги, душове и съоръжения за водни спортове.

Как да стигна до Плаж Катарадес /Katharades beach /?


Лесен достъп с автомобил. Малко след като предградието Паристерас на Иерапетра започва района на Катарадес и плажната ивица, до която лесно може да стигнеш през хотелите наоколо 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!