Плаж Катисма /Kathisma beach/

Йонийски острови, Гърция |
10/10 от 1 отзив

Плаж Катисма е може би един от най-красивите плажове на Лефкада, разположен на 15 км югоизточно от главния град, в близост до село Агиос Никитас. Обърнат към Йонийския архипелаг, е най-важният плаж на острова. Един от най-дългите плажове на Лефкада с фин бял пясък и блестящи води с невероятен тюркоазен цвят.  Плажът е заобиколен от идиличен планински фон, който предлага усещане за пълна изолация, въпреки голямата туристическа активност. Това е много предпочитана дестинация сред младите туристи. Тук можете да се насладите на освежаващо плуване и релаксиращо слънчеви бани.  Освен това, Катисма  отговаря на претенциите на всички и е по всички вкусове. Едини туристи могат да намерят място, където да се отпуснат и в същото време да бъдат в центъра на забавленията, докато семействата могат да имат достатъчно място. Авантюристи имат шанса да опитат екстремни спортове като парапланеризъм, а също и да изследват някои пещери в източната част. Нудистите също имат свое място там.

Има 2 плажни бара, които имат перфектен изглед към морето, където можете дори да уредите брачния си прием! През август определено ще хванете слънцето в дълбокия хоризонт в късните следобед. Завладяващи и романтични моменти, които ще ви подмамят да се върнете в прекрасната Катисма.


Как да стигна до Плаж Катисма /Kathisma beach/ ?


Може лесно да стигнете до плаж Катисма с кола или с обществен транспорт, след като се насладите на приятен маршрут на западното крайбрежие и изключителни гледки.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!