Плаж Кавус / Kavos Beach /

Йонийски острови, Гърция |
9.5/10 от 2 отзива

Плажът Кавос се намира в най-популярният курорт в южната част на Корфу  - Кавос. Това е едно забързано място с туристи, които се разхождат на плажа от ранната сутрин до късно нощем. Разположен на около 50 км южно от град Корфу, Кавос  се счита за един от най-посещаваните и активни плажове на острова. Плаж Кавос се простира на 2 километра, на южното крайбрежие на Корфу, част от град Кавос. Има налични множество забавни атракционни на плажа, които да ви забавляват, включително водни спортове като джет ски , бананови лодки и рингове, както и други дейности като бънджи скокове и катапулт на бънджи.

Големият плаж е покрит с пясък и е напълно оборудван с туристически съоръжения, като чадъри и шезлонги. Той е напълно безопасен за децата поради чистите и плитки води. Около Кавос има много снек-барове, плажни барове, хотели и магазини. Няколко автобуса свързват Кавос с град Корфу. През нощта този курорт е известен с нощния живот, а местата остават отворени до ранните часове.

Както бихте очаквали с тази популярна туристическа зона, няма недостиг на шезлонги, плажни барове и таверни, както и в близост до магазини.

 

Как да стигна до Плаж Кавус / Kavos Beach /?


Лесен достъп с кола и автобус. 

Няма добавени снимки към обекта!
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!