Плаж Кейкеш /Kekes Beach/

Тасос, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Плаж Кейкеш е един от малкото скалисти плажове на острова, напълно скрити и невидими от пътя, и много необичайни. Той се намира на няколко километра преди плаж Алики, се вижда от Потос. От дясната страна на пътя ще видите входа на механата Skidia. Също така е врата към плаж Кейкеш. Веднага след като се обърне от пътя и минете през портата, която е за Skidia , ще влезете в голям двор, пълен с борови дървета и сянка, която принадлежи към бунгала Кейкеш.  

Кейкеш е бряг всъщност, който е дълъг колан на плоски, бели скали, където можете да се печете на слънце. Ако обичате да скачате и да се гмуркате, е това е мястото, а водата е изключително чиста. Тези скали също са много подходящи за риболов. В ляво и дясно има две много малки пясъчни заливчета за тези, които се нуждаят от постепенното влизане във водата.

Плажа не е много известен така че някой дни може да се окаже че сте абсолютно сами там. 

Как да стигна до Плаж Кейкеш /Kekes Beach/?


С автомобил:

Шофиране по посоката на Лименария, Пефкари и Потос Астрис ще мине, манастира на Св Архангели Михаил и достигате до Thimonia, на около 2 км преди най-популярните плажове на Алики. След преминаване Thimonia плаж, под едноименния хотел и преодоляване на остър завой, ще стигнете до малка беседка в непосредствена близост до пътя, от която можете да видите вдясно по диагонал плаж Thimonia.  На няколко метра в даличината се вижда крайпътна реклама за плаж Кейкеш -  300 м..  Малко след табелата от дясната страна има пресечка и се влиза по черен път, покрай бунгалата Кейкеш, които остават в ляво и се продължава към морето.Скоро ще видите от дясната страна на традиционната механа с прекрасна градина на открито и в ляво изобилие от места за паркиране под сянката на борови дървета.

 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0