Плаж Коломбо /Kolumbo Beach/

Цикладски острови, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Плажът Колумбо или нос Колумбо, който е разположен близо до град Ойа, представлява за мнозина, най-красивия плаж на остров Санторини. Този пясъчен плаж, с бели камъчета и лазурно синьо море, заобиколен от величествени скали, потъващи в морето е като частица от един друг свят.

Колумбо се считат от местните хора за най-добрия плаж в северната част на острова. Това е дълъг и широк пясъчен плаж, заобиколен от драматични скали, но не предлага абсолютно никакви туристически съоръжения, може би затова местните хора харесват това.

Имате нужда от собствен транспорт, за да стигнете до плажа Колумбо, тъй като не е на автобусния маршрут, но има паркинг на кратко разстояние от плажа. Поради липсата на съоръжения, е добре да си носите вода, ако планирате да прекарате известно време тук. Също така, имайте предвид, че плажът се използва редовно от нудисти. 

Мнозина определят Колумбо бийч като едно от най-изолираните места в Санторини. Макар, той да се намира само на 10 км. от Фира, столицата на острова, неговата „откъснатост от света” го прави любимо място на туристите, обичащи тишината и усамотението. 


Как да стигна до Плаж Коломбо /Kolumbo Beach/ ?


Плажът има леседн достъп с автомобил на десет километра от столицата. В близост до плажа има паркинг. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!