Плаж Корони /Koroni Beach/

Йонийски острови, Гърция |
6/10 от 1 отзив

Плажът Корони е красив пясъчен залив, който се намира около залива Мунда в Кефалония, недалеч от курорта Скала. Плажът Корони е заобиколен от стръмни скали и буйна растителност. С бреговете, които блокират лесния достъп до плажа, трябва да поемете по трудния скалист път, който ви отвежда до плажа, най-лесно е с кола.
Корони е известен като плаж за гнездене на костенурки, но наскоро гнездата са изложени на риск от глината, която се промива от скалите до задната част на плажа всеки път, когато вали.
Самият плаж има един ред шезлонги с чадъри, без таверна, ресторант или водни спортове. Въпреки това плажа е много хубав и морето наистина е зашеметяващо.  Сенките и цветовете, които виждате, идващи над плажа, са спиращи дъха. Пространството на брега вляво е заето с глина, която е  лечебна и може да се използва за естествени плажни спа процедури. След като се намажете с калта, трябва да изчакате да изсъхне и след това да се потопите в морето, за да се почистите. Резултатът е - изключително гладка кожа.

Как да стигна до Плаж Корони /Koroni Beach/ ?


Пътят, който води до плажа Корони не е сложен, но не е подходящ за всички автомобили.

 

 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0