Плаж Коцинас / Kotsinas Beach /

Лимнос, Гърция |
8/10 от 1 отзив

Плаж Коцинас е известен и приветлив плаж, разположен  в северната част на  остров Лимнос. Той се характеризира с, лазурни и топли води, тяхната чистота, пясъкът, но и лесният достъп правят този плаж забележително популярен на острова. Коцинас е облагодетелстван за много семейства, които предпочитат да почиват в района. Също така плажа е предпочитано място и от сърфистите, които изпробват своята издръжливост на сравнително "лесни" морета. Намира се в залива Пурниа, който е значително защитен от ветровете. Плажа е много добре организиран и има много чадъри и шезлонги, а плажните барове на място ще ви освежат с всичко, което имате като предпочитание.

В близост до плажа се намира пристанището, предимно за малки яхти и рибарски лодки. Много романтично място. Там има голяма гама от ресторанти, един от един по- приветливи и гостоприемни. Бъдете сигурни, че са склонни да отговарят на вашите нужди, с местни ястия и морски деликатеси. 

Как да стигна до Плаж Коцинас / Kotsinas Beach / ?


До плажа се стига по асфалтов път ( има съвсем малък участък по черен път, който може и да се върви), лесно и удобно, като може да се паркира в близост до пристанището.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!