Плаж Кси / Xi Beach /

Йонийски острови, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Един от най-уникалните плажове в Гърция, Xi, се намира в района на Палкики, на юг от Лишури. Наричан след буквата "Xi" на гръцката азбука, като залива, в който се намира, изглежда като неговата форма. Той е само на 8 километра (целият маршрут е асфалт) от града и е доста оживен и космополитен, тъй като плажните барове обикновено са претъпкани. Състои се от червеникав пясък и глинести скали, които правят Xi уникален, екзотичен пейзаж. В Xi можете да се насладите на естествен и безплатен СПА център, тъй като сивата глинеста почва помага за почистването и затягането на кожата. Водите са плитки и ориентацията прави плажа закътан, затова е идеален за малки деца, които могат да се насладят на дълги слънчеви бани и  много, много и спокойно плуване. 

Залезът в Xi е незабравим, тъй като нюансите, които получават червения пясък на плажа и червените скали, правят ландшафта невероятен.

Плажът е много дълъг, организиран с шезлонги и чадъри, има снек- барове, кафене и ресторант. В Xi ще откриете също водни спортове и джет ски, водни ски, парасейлинг и др.

Около Xi има големи хотели в Кефалония, както и много апартаменти и стаи. Ще намерите и различни магазини, които отговарят на нуждите на посетителите.

Как да стигна до Плаж Кси / Xi Beach / ?


Лесен достъп само по асфалтов път. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!