Плаж Лагомандра / Lagomandra Beach/

Халкидики, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Намиращ се на пищното зелено подножие на връх Итамос, плажът Лагомандра се слави с кристално сини води на залива Торонеос и се намира на 47 километра югоизточно от Полигирос, столицата на Халкидики. Този амфитеатрално оформен плаж ви дава най-доброто място да наблюдавате играта на нежни вълни, дълбокото синьо море, и златните пясъци на плажа. Плажът е добре поддържан и не е претъпкан, а посетителите разполагат с дълъг участък, за да се разхождат.

Чадърите и кърпите са лесно достъпни, а понякога и многобройни лодки на рибари влизат навътре към плажа, което може да ви даде поглед към гръцкия риболовен живот, а от друга страна дописват красивия пейзаж в една живописна картина. 

На плажа има център за гмуркане, така че тези, които търсят силни усещания може да се възползват. Ако пък искате да се разходите из залива, то може да наемете лодка под наем ида се насладите на една приятна следобедна разходка с лодка, така че да дочакате залеза.

Как да стигна до Плаж Лагомандра / Lagomandra Beach/ ?


Плажа е известен и лесно достъпен,с автомобил или пеша,  особено ако сте отседнали в близките резиденции или апарт хотели. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!