Плаж Лагуфа /Lagoufa beach/

Крит, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Плажа Лагуфа се намира точно след източния край на главния плаж Макригиалос, на около 59 километра югоизточно от Агиос Николаос и на 24 километра източно от Йерапетра. Той се състои от две прилежащи защитени залива, които се образуват в близост до големите хотели на Макригиалос.

Първото заливче е разположено пред хотела и има хубав пясъчен плаж. Плажът има фин златист пясък, плитка синя вода и е много добре организиран с чадъри, барове, душове и водни спортове, благодарение на местния хотел. Това може да изглежда като частен плаж, но достъпът до плажа е разрешен за всички, тъй като няма частни плажове в Гърция. Можете да стигнете до плажа, като пресечете хотела.

До този залив, на изток, има и втори хубав плаж, който е по-малко претъпкан от първия. Това е идеално за някой, който търси уединен плаж, в близост до оживения център Макригиалос. Плажът има фин пясък и плитки води. За да стигнете до втория от Макригиалос, трябва да завиете на първия десен завой след хотела, който се насочва към плажа.

Как да стигна до Плаж Лагуфа /Lagoufa beach/?


Лесен достъп от Макригиалос, пеша. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!