Плаж Лаки /Lakki beach/

Крит, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Лаки се намира на 81 километра югоизточно от град Ханя и на 48 километра югозападно от град Ретимно. Разположен е в близост до плажа на Фрагокастело, само на 2 километра източно, в близост до село Скалоти. Малък поток, който тече в дефилето на Сфаггофараго, се изпразва на запад от Лаки. До плажа се стига по шосето, което започва от Скалоти.

В Лаки, или Лаккес, както го наричат местните, е плаж = залив с няколко малки пясъчни заливчета в него, разделени от много малки скалисти полуострови. Маслиновите горички достигат морския бряг, което показва, че морето е почти винаги спокойно, тъй като дърветата са непокътнати. Районът е много тих и слабо организиран. Има няколко единични стаи под наем, които можеш да наемеш и няколко таверни. Ако имате кола, тук няма да имате никакъв проблем, тъй като по-натовареният плаж Фракокастело се намира на пешеходно разстояние. 

Лаки е подходящ за тихи пи спокойни почивки и е идеален за деца. Морето е кристално чисто и има много малко посетители. В някои от заливчетата има чадъри, но намирането на сянка с толкова много маслини и дървета тамрик наоколо няма да бъде проблем

Как да стигна до Плаж Лаки /Lakki beach/?


Лесен достъпс кола по асфалтов път от село Скалоти. Има паркинг до плажа. 
Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
1
> 1 седмица
0