Плаж Ласеа /Lassea beach/

Крит, Гърция |
6/10 от 1 отзив

Плажът Лесеа пред село Хризостом е много красив, с груб пясък и добре защитен от западните ветрове. Той е неорганизиран, но все пак е близо до селището. На западния край на плажа има "линия" от скали, която се насочва към малкия остров Трафос. Това е старото пристанище на древния град Ласея. Скалите са били на това място от 60-те години, когато са били използвани за изграждането на нефтените резервоари на Кали Лимена. На острова и на плажа, срещу Трафос, все още можете да видите останки от древния град Ласеа. Плажът продължава на запад от Трафос, създавайки отделен плаж, наречен Сегрезо Риаки. Този плаж е много близо до римското гробище. Той е уединен и идеален за нудизъм, но е и по-скалист от основния плаж. 

 Хризостом  е малко селце, разположено на 75 километра южно от Ираклион и на 3 километра източно от Кали Лимена. Селото е слабо развито с няколко таверни, мини маркет и стаи за отдаване под наем. Селото е построено на мястото на древния град Ласеа, който е бил посетен от Св. Павел по време на престоя си в Крит. 

Как да стигна до Плаж Ласеа /Lassea beach/ ?


За да стигнете до Лесеа, може да карате от Кали Лимене, като стигнете до павирания път, който започва на 1 километър източно от Кали Лименес и тръгва на изток към Лендас. След 2 километра ще видите село Хризостом от дясната ви страна. Плажът е непсредствено пред селото. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
1
1 седмица
1
> 1 седмица
1