Плаж Лепеда / Lepeda Beach /

Йонийски острови, Гърция |
7/10 от 1 отзив

Плаж Лепеда се намира само на 2 километра от Ликсури и е един от най-популярните плажове на Палкики. Това е пясъчен плаж с червен пясък, намиращ се на тази страна на Кефалония, както и на плажа Кси или в съседния Мега Лакос. Водите са плитки и кристално чисти, идеални за игра за малки деца и плуване за по-възрастни посетители. Голяма скала, която влиза в морето, е отличителен белег на плажа Лепеда , който събира много хора от хотелите в околността, особено по време на пиковия летен сезон. 

Чадъри  и шезлонги, ще намерите на плаж Лепеда на разположение, но сравнително в ограничен брой, така че трябва да съобразите това и идвайки да не останете изненадани. Носете с вас най-важното, особено за сянката, тъй като на плажа няма нито едно дърво. Сравнително ограничен е паркингът, който се намира близо до плажа и може да се наложи да оставите колата по-горе и да повървите повечко пеша. В Лепеда има места за хранене. 

През последните години в Лепеда се организират турнири за плажен волейбол за млади хора от региона, но и голямо плажно парти с много известен DJ от Кефалония.

Как да стигна до Плаж Лепеда / Lepeda Beach / ?


Лесен достъп по асфалтов път на 2 км от Ликсури. Огеаничени парко-места. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!