Плаж Лиа /Lia Beach/

Цикладски острови, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Плаж Лиа сед Намира в югоизточния край на острова, на 14 километра от град Хора, близо до Калафатис. Това е една от последните спирки с лодката, която минава от Хора до плажовете на острова. Плажът Лиа е добре организиран с цветни чадъри, шезлонги и други полезни съоръжения. Въпреки че се смята за доста тих плаж за стандартите на Миконос. Сините води и белият пясък създават съвършената комбинация за рай за плуване. Плажът е заобиколен от скали, което го прави чудесно място за гмуркане с шнорхел. Наблизо има два ресторанта и бар на плажа с разнообразни закуски и напитки. Хълмовете, които обграждат плажа, са предимно голи и природният пейзаж ви дава усещането за пълна свобода. Можете също така да намерите различни квартири в района на Лиа. 

Плажът съчетава както груб пясък, така и шиндър и образува много красива и контрастираща природа, която е идеална за слънчеви бани и разходки. Водите са много чисти и дори кристално чисти. Има център за гмуркане за тези, които искат да отидат малко по- на дълбоко.

Това е един от най-семейните плажове, които ще намерите на острова. Той има няколко основни удобства, които покриват нуждите на повечето и не са пренаселени със шум и музика, които се играят през плажния бар.

 

 

Как да стигна до Плаж Лиа /Lia Beach/ ?


Плажът Лиа е лесно достъпен с кола под наем, автобус или такси, а в задната част на плажа има достатъчно място за паркиране. Лиа е лесно достъпен, ако минавате от Ано Мера и след това следвате знаците. 

 

 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0