Плаж Ливадия, Livadia Beach

Крит, Гърция |
0/10 от 0 отзива

Заливите Ливадия се намират в близост до село Ливадия, на 72 километра югозападно от Ханя и на 31 километра южно от град Кисамос. Те и плажа там не е популярен сред посетителите на района, защото изглежда много скалисти и плажа е с камъни, като повечето плажове в западното крайбрежие. Те са предпочитани предимно от жителите и посетителите на село Ливадия и тези, които искат да останат отдалечни от тълпата. В селото има няколко туристически удобства. Бреговата линия на Ливадия е идеална дестинация за гмуркачите, особено в безветрени дни.

Село Ливадия се намира в средата на европейската туристическа пътека Е4 - крайбрежен маршрут с изключителна природна красота - който започва в село Камбос и продължава през селата Ливадия, Хрисоскалитица и Елафонзий. 

За да стигнете до плажовете, можете да се разхождате по брега в село Ливадия и да преминте през пристанището, за да стигнете до последните големи скулптурни черни скални образувания. Зад скалите ще видите куп малки езера със зелени води. Пясъчните и каменисти заливи са идеални за освежаващо плуване. Друга възможност е да плувате в каменист плаж в пристанището на Ливадия.


Как да стигна до Плаж Ливадия, Livadia Beach?


Лесен достъп от село Ливадия

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!