Плаж Ливари / Livari beach /

Крит, Гърция |
4/10 от 1 отзив

Ливари се намира на 90 километра югоизточно от Агиос Николаос и на 7 километра източно от Гуудурас, в един от най-отдалечените райони на остров Крит, където можете да бъдете сами. На изток  се намира голямата електроцентрала на Atherinolakkos, която е единственият недостатък в ландшафта.

В Ливари има всъщност два каменисти плажа и няколко малки заливчета, които са напълно непознати за почти всички. Не е нужно да се притеснявате за липсата на сянка, тъй като можехте да се настаните на плажа под няколкото дървета на Източен Ливари. Плуването тук е магическо преживяване, докато се наслаждавате на гледката на заобикалящата го пустиня с голите планини, извисяващите се каньони и екзотичния остров Куфонси. Районът е сух и температурите са високи, дори през зимата. Освен основния плаж на Ливари, който ще срещнете на първо място, можете да карате на запад, да пресечете примитивното селище от 3-4 вили и да стигнете до дългия източен плаж на Влихада. Как да стигна до Плаж Ливари / Livari beach /?


До плажа Ливари можете да стигнете от Гуудурас, като поемете по пътя, който води до електроцентрала на Атернилаккос. След 4 километра ще се срещнете с кръстопът, където правият път ще ви отведе във фабриката и местната риболовна хижа. Не следвайте този път, но продължавайте да пътувате директно до Агия Триада за още 1 километър, докато не срещнете кръстовище (отдясно), което води до плажа на Ливари. Пътят е първоначално павиран, но по-късно се превръща в проходим път на черен път.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!