Плаж Лурдас / Lourdas Beach/

Йонийски острови, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Плажът Лурдас, известен още като плаж Лурдата, е един от най-големите заливи в Кефалония и се простира над 2 километра. Плажът е предимно пясък и камъчета. В северозападната част и е главно пясък и до края става - пясък и чакъл, докато стигнете до югоизточния край. Има един път, който се движи по цялата дължина зад плажа, който ви дава възможност да паркирате колата си н аудобно за вас място. Има и много места, където можете да си купите храна и напитки за плажа по този пътя.

Заливът на Лурдас е в подножието на връх Анес, който му преддава един от най-невероятните пейзажи на всеки плаж в Кефалония. Самият плаж има всичко необходимо, включително шезлонги и чадъри, както и водни спортове и други дейности, което го прави чудесно място за дълги семейни почивки с много забавления. Плажа е перфектен за деца от всички възрасти, както и тинейджъри.

На десния край на плажа има яхтено пристанище с традиционен гръцки ресторант. Този плаж и последователността му от барове и ресторанти се счита за най-живият на остров Кефалония. От плажа на Лурдас има и пътека за посещение на близко намиращия се  манастир, а след това друг тесен път за достигане на плажа Paradisi, който не е достъпен с кола.

Как да стигна до Плаж Лурдас / Lourdas Beach/ ?


Достъпа до плажа е много лесен. По цялата му дължина има крайбрежна алея, която е разрешена за коли, и на която може да се паркира. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
0
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
1
> 1 седмица
1