Плаж Микро Гиалос / Mikros Gialos beach /

Йонийски острови, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Микрос Гилос е изключително красив плаж, разположен на 30 километра южно от столицата, в близост до село Порос. Дългият пясъчен плаж е покрит с кристални води и разполага с шезлонги, чадъри, таверни и снек барове.  Плажът Микрос Гиалос е наречен по друг начин "Роуд Бей" или "Порос" и е разположен на източното крайбрежие на Лефкада. Намира се на 11 километра от Нидри, на 15 километра от Василики. Това е един от трите плажа в Лефкада със Син флаг. Плажът се намира в залива, който е на около 4 км от главния път и води до добър, но много криволичещ път. в общ смисъл може да се каже, че палжа е труднодостъпен заради пътя с многото завои. Иначе самото му местопложение е в много приятна обстановка. Сгушена между хълмовете, покрити с гора. Той е отличен за гмуркане.

Плажът е обсипан с чакъл както на брега, така и във водата, така че морските сандали са желателни за безопасно и удобно ходене. Плажът е в залив, а морето винаги е спокойно, няма вятър и няма вълни. Дълбочината е постепенна, но няма дълга плитчина. На плажа можете да наемете лодки, каяци, водни колела. По плажа има няколко таверни и барове и супермаркет. До него има път с паркинг, но в средата на сезона е най-добре да пристигнете по-рано на плажа поради тълпите. често паркинга е зает. Плажът е организиран и там можете да наемете шезлонги и чадъри. от друга страна разполагате с достатъчно място, за да  ползвате свое собствено оборудване. ако предпочитате.

 

 

Как да стигна до Плаж Микро Гиалос / Mikros Gialos beach /?


Достъпа до плажа не е труден, кара се почти 4 километра от главният път до плажа, но самия път е много криволичещ и с много завои. Има пракинг, който обаче в пиковия сезон е винаги зает.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
1
1 седмица
1
> 1 седмица
1