Плаж Митрос /Myrtos Beach /

Йонийски острови, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Плажът Миртос е този зашеметяващ плаж, който сте виждали фотографирани от пътя на лифта над десетки пъти и вероятно е една от причините толкова много хора да отидат в Кефалония. Плажът Миртос се състои от бели камъчета и прекрасна тюркоазена вода. На плажа има няколко таверни, а шезлонгите могат да се наемат пред таверните, няма водни спортове или плажни спортове. Понякога може да е доста ветровито на плажа, което може да направи влизането и излизането от морето да станат малко по-сложно, така че Митрос не е много подходящо място за почивка с малки деца или слаби плувци. 

Плажът Миртос се намира на западното крайбрежие на острова и е достъпен по стръмен, криволичещ път, който е добре обозначен. Препоръчително е да стигнете дотам по - рано, тъй като има само малък паркинг на плажа, ако закъснеете, в крайна сметка ще трябва да паркирате по пътя и да слезете надолу. 

Митрос е спечелил много награди, включително най-добрите плажове в Европа. Но картинаата от хълма по-горе е много по-запомняща се от горещия каменен плаж. Има малка пещера в южния край на плажа,  а северният край на плажа е предпочитано място от нудисти. 

 

Как да стигна до Плаж Митрос /Myrtos Beach / ?


До плажа Митрос се достига лесно, по дълъг криволичещ и стръмен път, който обаче е добре обозначен и подсигурен. 

 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!