Плаж Парадайз /Paradise Beach/

Тасос, Гърция |
10/10 от 1 отзив

Плаж Парадайс - не случайно е наречен така! намира се срещу  остров Кинира, на остров Тасос. Това е един от най- красивите плажове в Тасос. Комбинация от море и планина. Изключителен изглед, фин пясък. Водата е кристално чиста и плитка. Много хора посетили мястото, обаче споделят, че може бие добре да си там извън сезона, така ще можеш да се насладиш на плажа максимално, в по - уединена обстановка. 

Има чадъри, но можете просто да седнете на пясъка или на скалите. Цената за 2 шезлонга + 1 чадър е 7 евро за целия ден. Ако решите да обядвате в близката механа, бъдете подготвени за големи порции, средни вкусове и високи цени.

Да стигнете до там с кола не е чак толкова трудно, макар  че е по чакълест път, но все пак е лесен достъпа. Но имайте в предвид - ако не сте там преди 10:00 ч., Вероятно няма да имате място за паркиране наблизо до плажа. Така че бъдете рано. Достъпът от главния път е малко затруднен от гледна точка, на това. че пътя се стеснява, пълен с камъни и прах; за автомобили  4x4  е ок, предизвикателство за по-малки коли.  

 

 

Как да стигна до Плаж Парадайз /Paradise Beach/?


Да стигнете до Райския плаж с кола е лесно от главния път, след това следва чакълест път, но все пак е следва да се кара внимателно. Има къде да се паркира непосредствено до плажа. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
0
Юли
0
Август
0
Септември
1
Октомври
1
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
1
> 1 седмица
1