Плаж Парадайз / Paradise Beach/

Цикладски острови, Гърция |
9/10 от 1 отзив

плаж Парадайз  е сред петте най-популярни плажа на острова, така че винаги е зает. Ще откриете Парадайз на южното крайбрежие на остров Миконос, на югоизточно от град Миконос.

Плажът разполага с изключително голямо пространство от груб пясък и чакъл, а скалистия пейзаж го прегръща отстрани. Водите са съвсем чисти, като се има предвид популярността му, въпреки че наличието на големи скали под повърхността тук и там може да го направи доста рисковано за децата, затова се уверете, че не ги оставяте без надзор.

Плажът като цяло привлича всички видове туристи от млади до по -възрастни, компании, семейства и т.н.  Допреди няколко години Парадайз също беше добро място за нудизъм, въпреки че в днешно време има по-добри места за нудисти.

Плажът е напълно организиран с всички основни съоръжения като шезлонги, чадъри, плажен бар и клуб, изпълнявайки парти с музика на танцьори, както и няколко ресторанта, предлагащи местни и други международни ястия като индийските.

 Има редица популярни барове, а по-голямата част от хората на плажа са млади. Нудистите често посещават този плаж. На плаж Парадайз се предлагат съоръжения за водни спортове и център за гмуркане. На плажа се намира напълно организиран къмпинг. Известният комплекс Cavo Paradiso, който е голям комплекс, работещ като нощен клуб, разполага с басейн, ресторант и бар на плажа, се намира на хълм над плажа. През нощта плаж Парадайз се превръща в огромен клуб с музика и хора, които танцуват на пясъка и скалите до зори.

Как да стигна до Плаж Парадайз / Paradise Beach/ ?


Плаж Парадайз се намира между плажа Паранга и плажа Супер Парадайз и се достига по пешеходна Алея от Платис Гиалос, с автобус или с таксиметрова лодка. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
1
> 1 седмица
1