Плаж Пипитос /Pipitos beach/

Йонийски острови, Гърция |
6/10 от 1 отзив

Плаж Пипитос се намира близо до курортното селище Ксиопи и много близко до плаж Касиопи. Плажът е достъпен главно чрез скално катерене, което е доста трудно за масовия турист. Може да се доплува до него от съседният му плаж- Ксиопи, като се заобиколят скалите, -което е малко рисковано, или да се достигне с лодка.
Плажът до голяма степен предлага пясъчни брегове с богати зелено-сини и прохладни, кристални води. Липсва на естествен сянка, но има чадъри и шезлонги. Плажът има керемиди и камъчета, които правят ходенето неудобно и се препоръчват плажни обувки или друг тип особено за деца. За приключенските пътешественици има големи скали, чакащи да бъдат покорени. Тези величествени скали водят към красивите, прохладни води на морето. Гмуркането с шнорхел, плуване и каране на кану са приятни за тези, които се интересуват от развлекателни дейности.

Като цяло Пипитос е за авантюристи в добра форма и много ентусиазъм. Със сигурност ще оценят мястото високо и ще се наслаждават на всеки миг прекаран там . 

Как да стигна до Плаж Пипитос /Pipitos beach/?


Достъпа до плажа е труден - катерене през скалите за да се достигне до пясъка.

Алтернативен вариант е с лодка. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!