Плаж Поссиди / Possidi beach /

Халкидики, Гърция |
8/10 от 1 отзив

Плаж Поссиди е в красивото селце със същото име, което се намира на 70 километра южно от Полигирос, главния град Халкидики. Разположен е така че се открива страхотен изглед към стария замък Менде. Посиди е страхотно място, което привлича много туристи през лятото със своя спокоен пейзаж и спокоен живот.

Туристите могат да посетят руините на древния град Менде.
Плажа е дълъг и обхваща два района: плажа в района на селото и плажа на нос Поссиди. От едната страна на плажа има висок бял фар, символ на селото. В близост до плажа има голям къмпинг, който е предпочитано място най-вече от природо -любителите.

На плажа, които на нос Поссиди няма шезлонги и чадъри. Добре е да си носите чадър със себе си, ако предпочитате да плажувате там. 

Ако предпочитате плажа на селото, то тогава имате доста удобства, като чадъри. шезлонги и заведения.  Плажната алея е осеяна с кафенета, ресторанти, плажни барове и таверни. 
За настаняване има многжество и удобни квартири в селото. Поссиди не е известен с оживения нощен живот. Въпреки това може да откриете няколко бара край плажа. 

Как да стигна до Плаж Поссиди / Possidi beach /?


До плажа край Нос Поссиди се стига по прашен черен път, който не представлява трудност. До плажа в селото достъпа е лесен и директен, удобно да се стигне пеша и с кола. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!