Плаж Скала / Skala Beach /

Йонийски острови, Гърция |
8/10 от 1 отзив

Плажът Скала е масивен плаж, който е дълъг и дълбок, заобиколен от борови дървета и е предимно пясък и чакъл. Плажа Скала се намира в края на град Скала, разположен в най - югоизточната част на остров Кефалония. Има няколко таверни по протежение на този участък от брега, където можете да се насладите на на местна храна и напитки по време на дългите дни, прекарани в прекрасното море. Водните спортове се предлагат на няколко места по плажа на Скала - бананови лодки, джетове и много други забавления за малки и големи.  
Скала е популярен курорт за пакетни почивки и плажа е съвсем близо до града, лесно можете да се отправите към града, където има десетки ресторанти, магазини, барове и всичко останало, което очаквате да намерите в оживен туристически Град, което прави Скала идеално място за едноседмична почивка, например.
Недостатъкът на Скала е, че винаги има много хора на плажа, независимо от времето на сезона, в който резервирате ваканцията си, хубавото е, че тъй като плажът е огромен никога не се чувства претъпкан.

Ако предпочитате по-тих ден на плажа, най-добре е да се насочите към западния край на плажа, към Кателиос, където ще откриете, че става по-тихо и пясъчно. 

Как да стигна до Плаж Скала / Skala Beach / ?


Плажа Скала е в непосредствена близост до курорта Скала, и може да се достигне лесно и пеша. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
1
1 седмица
1
> 1 седмица
0