Плаж Солоникиос /Salonikios Beach/

Тасос, Гърция |
8/10 от 1 отзив

Крайбрежието на Солуникиос е разположено в района на Астрис и е кръстено на т.нар. нос на региона. Намира се на 7 километра от Потос и на 48 километра от Лименас и е в най-южната точка на острова.

Той е пясъчен и с кристални води. Плажът Солоникиос е организиран плаж, известен със своета спокойствие. Има малък плажен бар, от който можете да си купите напитки, а също и бърза закуска.

Той е лесно достъпен по черен път, но винаги трябва да внимавате.  Плажа не е много пълен . Има няколко импровизирани шезлонги и голямо платно за сянка, но повечето от туристите идват със собствени чадъри и съоръжения за къмпинг. Този плаж е подходящ за гмуркане с шнорхел и за феновете на харпуна. Мисля, че главно през сезона, ако не намерите място за престой на плажа Psili Ammos или търсите по-отдалечен плаж, можете да опитате за плажа Salonikios.


Как да стигна до Плаж Солоникиос /Salonikios Beach/?


С автомобил, не е сложно да се открие, но пътя до него е черен.

Идвайки от Потос, трябва да завиете надясно по черен път непосредствено преди бензиностанция "Тасос Ойл" . Следвайки някои дървени надписи, които насочват към плажа, след 3 километра ще стигнете до него. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!