Плаж Сугиа / Sougia Beach/

Крит, Гърция |
10/10 от 1 отзив

Плаж Сеугиа, се намира пред село Сеугиа и е прекрасен тих дълъг плаж с груб пясък, кристално чиста дълбока вода. Плажът започва от малкото пристанище на Суджия (запад) и се простира на изток за 1,5 километра. Плажът завършва в малък залив, скрит между скалите, добре защитен  от любопитни очи. Източната част на дългата плажна ивица не е организирана и се предпочита почти изключително от нудисти.

В другата страна, плажът пред селото предлага чадъри, душове, спорт и спасителна кула. По плажната ивица има много дървета тамарик, където можете да ползвате сянката през горещите дълги плажни дни.

Село Сугиа е малко селце, разположено на 75 километра западно от град Ханя, в красивото дефиле на Агия Ирини. Селото е била любима дестинация за хипита в 70-те години, днес е идеалният избор за спокойна почивка в красив пейзаж с всички основни удобства. В Сугиа ще намерите много ресторанти, таверни, стаи, кафенета, барове, мини маркет и т.н. Няма обаче да намерите бензиностанция, болница, аптека или банка.

Как да стигна до Плаж Сугиа / Sougia Beach/ ?


Лесен и удобен достъп до селото, а плажа е на пешеходно разстояние. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!