Плаж Супер Парадайз / Super Paradise Beach/

Цикладски острови, Гърция |
9/10 от 1 отзив

Плаж Супер Парадайз е един от най-големите плажове на остров Миконос, този популярен пясъчен плаж се намира в южната част на острова, на около 15 минути път с кола от град Миконос. Водите на плажа са толкова ясни, че виждате рибата да плува и да се разхождате с краката си, когато стоите в плитчините.

Супер Парадайз е особено известен със своята дива парти музика и секси атмосфера с много танцьори и знаменитости, посещаващи плажа по време на сезона, поради което е популярен сред по-младите туристи и гей пътешественици, въпреки че по-възрастните посетители също са посрещнати благодарение на грозната природа От района не е нормално според техните вкусове, поради тази причина не е идеален и за деца.

Плажът има хубава дълга линия от чадъри и шезлонги, плажен бар, клуб и съблекални. Има и богата гама от водни спортове, включително кайт, парасейлинг, водни ски, джетове и високоскоростни надуваеми автомобили.

Как да стигна до Плаж Супер Парадайз / Super Paradise Beach/ ?


Плаж Супер Парадайз се намира в непосредствена близост допкаж Парадахз и е достъпен с такси-лодка (редовните лодки са на разположение от Пкатис Гиалос) и местния автобус. 

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
1
1 ден
1
2 дни
1
3-5 дни
0
1 седмица
1
> 1 седмица
1