Плаж Тиагзни / Tigani Beach/

Цикладски острови, Гърция |
7/10 от 1 отзив

Плажът Тигани е един от най-малките плажове на остров Миконос. Това е "скрит плаж", тъй като се намира в изолиран район на далечния източен бряг на острова, далеч от столицата и други популярни курорти.

Плажът е покрит предимно с чакъл с малко груб златист пясък. Изглед от остров Драгониси е възможно от това място, което също служи като ориентир, тъй като плажът е малко труден за намиране.

Напълно природен и непроменен плаж, без никакви признаци за търговска дейност. Ето защо, ако искате да го посетите, не забравяйте да вземете всички плажни принадлежности, тъй като няма дори нищо близо до него, ще трябва да карате поне 15 минути, за да намерите няколко разпръснати таверни и малки хотели или вили за под наем. Паркингът е на разположение в задната част на плажа и поради местоположението на плажa ще ви трябва кола, за да стигнете до тук.

Как да стигна до Плаж Тиагзни / Tigani Beach/ ?


Достъпа до Тигани е лесен  Има паркингът на разположение в задната част на плажа. Заради местоположението на плажa ще ви трябва кола, за да стигнете до нехо.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
1
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
1
6-10 часа
1
1 ден
1
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0