Плаж Толос /Tholos beach/

Крит, Гърция |
6/10 от 1 отзив

Плаж Толос се намира на 26 километра източно от Агиос Николаос и на 4 километра северно от село Кавуци. Местните жители могат да го нарекат и плаж Кавуци, поради близкото населено място. Плажът се формира на изхода на плодородна долина, заобиколен от древни маслинови горички и лозя. Районът е изправен пред много леко туристическо развитие и е идеален за отпускаща почивка.

Красивият плаж на остров Толос е с каменист и пясъчен плаж. На западната му страна е разположено малко пристанище. В близост до плажа има няколко дървета тамарик, където можете да намерите сянка. Има няколко стаи за почивка и таверни наоколо. Водата обикновено е замъглена с типичен светлосин цвят, поради подводните извори на прясна вода, идващи от масива на планината Типти (tholos означава замъглено на гръцки)

Как да стигна до Плаж Толос /Tholos beach/ ?


Толос е достъпен с  автомобил. По пътя, свързващ Агиос Николаос и Сития, завийте наляво, когато стигнете до Кавуци, срещу църквата.  Има знак, водещ до плажа, който ще намерите в края на пътя. Пътят минава през маслинови горички.

Разгледай галерията
Местоположение
Добави отзив
Трябва да влезете в акаунта си, за да можете да дадете отзив за обекта!
Няма добавени отзиви за този обект!
Кога да отида?
Януари
0
Февруари
0
Март
0
Април
0
Май
0
Юни
1
Юли
1
Август
1
Септември
1
Октомври
0
Ноември
0
Декември
0
За колко време да отида?
< 1 час
0
1 час
0
2 часа
0
3-5 часа
0
6-10 часа
0
1 ден
0
2 дни
0
3-5 дни
0
1 седмица
0
> 1 седмица
0